Zostań KARMELARZEM!
Poznaj mój sprawdzony proces na zrobienie idealnego karmelu i stwórz własne lizaki i cukierki.
Jeżeli jesteś jedną z tych osób, to kurs CANDY MASTER jest dla Ciebie:
- Chcesz zostać karmelarzem i otworzyć własną manufakturę
- Jesteś cukiernikiem i chcesz poszerzyć swoją wiedzę i asortyment
- Szukasz pasji, która stanie się Twoją pracą
Jakich błędów UNIKNIESZ jeżeli dołączysz do kursu CANDY MASTER?
- KRYSTALIZACJA KARMELU
- SPALENIE MASY
- ZŁE ODPOWIETRZENIE I NAPOWIETRZENIE KARMELU
- BŁĘDNE PROPORCJE BARWNIKÓW I AROMATÓW
- ETYKIETY NAPISANE NIE ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYM PRAWEM
- TRUDNOŚCI ZE ZNALEZIENIEM POTRZEBNYCH MASZYN, URZĄDZEŃ I OPAKOWAŃ
Ukończenie kursu sprawi, że produkcja słodyczy stanie się ŁATWIEJSZA,
dzięki czemu zaoszczędzisz czas, nerwy i pieniądze!
A Twoje produkty będą ładnie wyglądać, dobrze smakować,
a do tego będą profesjonalnie zapakowane!
PRZEJDŹ PRZEZ 4 MODUŁY
i zacznij robić słodycze z karmelu!
1. Stwórz swoje stanowisko
Zobacz moje stanowisko, dowiedz się jakie maszyny i urządzenia potrzebujesz do pracy z karmelem, zadbaj o bezpieczeństwo na swoim stanowisku
2. Poznaj przepis
Dowiedz się jakie błędy można popełnić przy gotowaniu karmelu, naucz się dodawać aromaty i barwniki, poznaj proporcje na idealny karmel
3. Naucz się wyrabiać masę karmelową
Dowiedz się jak chłodzić i podgrzewać karmel, poznaj techniki napowietrzania i odpowietrzania karmelu, naucz się wyrabiać i łączyć masy
4. Zrób własne słodycze
Poznaj rodzaje cukierków i lizaków, stwórz podstawowe wzory lizaków, naucz się pakować słodycze zachowując ich jakość
dowiedz się więcej i dołącz do kursu CANDY MASTER:
https://karmelarz.pl/product/kurs-candy-master/